Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

3 Ekim 2008 Cuma

Google Analytics ile Hit أ‡ؤ±kؤ±إں Kontrolأ¼

Google Analytics Google Chrome yaratؤ±cؤ±sؤ± google'ؤ±n en sؤ±k kullanؤ±lan web sayaأ§ sistemi. Extreme sayacؤ±n Tأ¼rkiye ziyaretine kapanmasؤ±ndan sonra Google analytics'e daha أ§ok ilgi gأ¶sterildi.

Google Analytics bir أ§ok istatistik أ¶zelliؤںi sunuyor. Kullanؤ±lan iإںletim sistemleri, browser sأ¼rأ¼mleri, أ¼lke ve إںehirler, sistem أ¶zellikleri, arama motoru ziyaretأ§ileri, direkt ziyaretأ§iler, yأ¶nlendiren siteler (sayfalar) ve bir أ§ok أ¶zelliؤںi barؤ±ndؤ±rؤ±yor.

Google Analytics'in yazؤ±mؤ±zda anlatacaؤںؤ±mؤ±z diؤںer أ¶zelliؤںi ise hit أ§ؤ±kؤ±إںlarؤ±nؤ± takip edebilmek. Sitenize reklam aldؤ±nؤ±z. Reklam'a tؤ±klanma sayؤ±sؤ±nؤ± أ¶lأ§emiyorsunuz ama kaأ§ kez tؤ±klanmؤ±إں bilmek istiyorsunuz. Reklama tؤ±klanma sayؤ±sؤ±nؤ± en kolay إںekilde Google Analytics kodlarؤ±nؤ± kullanarak أ¶ؤںrenebiliyoruz. Bunun iأ§in Google Analytics'in yeni reklam kodunu kodlarؤ± arasؤ±nda kullanؤ±yor olmamؤ±z gerekiyor.

أ–rneؤںin sitemizde yayؤ±nladؤ±ؤںؤ±mؤ±z reklamؤ±n أ§ؤ±kؤ±إں sayؤ±sؤ±nؤ± takip etmek istiyorsunuz.

Normal reklam linkimiz إںu إںekilde diyelim;

Google Analytics ile Hit أ‡ؤ±kؤ±إں Kontrolأ¼


Google Analytics ile reklam أ§ؤ±kؤ±إںؤ±nؤ± izleyebilmemize yardؤ±mcؤ± olan kod;

Google Analytics ile Hit أ‡ؤ±kؤ±إں Kontrolأ¼


Reklam kodune eklenmiإں kod;

Google Analytics ile Hit أ‡ؤ±kؤ±إں Kontrolأ¼

Kod kؤ±smؤ±nda kullandؤ±ؤںؤ±mؤ±z /reklam/www_googlechromeindir_com/ bأ¶lأ¼m isteؤںimize gأ¶re dأ¼zenlenebilir. Burda kullandؤ±ؤںؤ±mؤ±z kelimeler reklam أ§ؤ±kؤ±إں sayؤ±sؤ±nؤ± gأ¶rebilmemizi saؤںlayan bأ¶lأ¼m olmuإں oluyor. Diؤںer أ§ؤ±kؤ±إں sayؤ±larؤ±ndan ayؤ±rt etmiإں oluyoruz.

Reklam أ§ؤ±kؤ±إںlarؤ±nؤ± gأ¶rebilmek iأ§in;
Google Analytics rapor ekranؤ± > ؤ°أ§erik > En Popأ¼ler ؤ°أ§erik yolunu takip ederek ulaإںؤ±yoruz. Sonrasؤ±nda alt kؤ±sؤ±mdan Sayfa bul kutusuna www_googlechromeindir_com yazؤ±p git diyoruz. Karإںؤ±mؤ±za yukarؤ±daki reklam linkine tؤ±klanma sayؤ±sؤ± geliyor.

Bu uygulama ile flash iأ§indeki url أ§ؤ±kؤ±إںlarؤ±nؤ±da sayabiliyoruz.

Umarؤ±m anlatabilmiإںimdir.
Bol ziyaretأ§ili gأ¼nler.

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nder

Popأ¼ler Yayؤ±nlar