Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

8 Aralؤ±k 2010 أ‡arإںamba

LimeWire Dosya Paylaإںؤ±m Bitti

LimeWire Dosya Paylaإںؤ±m Bitti Bir zamanlarؤ±n internet efsanesi (Dosya paylaإںؤ±m) iأ§in kaأ§ؤ±nؤ±lmaz son geldi; hem de bu son أ¶ylesine acؤ± oldu ki devamؤ± yazؤ±da.

LimeWire efsanesinin artؤ±k sonuna gelindi. Bildiؤںiniz gibi Ekim ayؤ±nda Birleإںik Devletler hakimi LimeWire'ؤ± telif haklarؤ±nؤ± ihlal ettiؤںi gerekأ§esiyle her alanda suأ§lu bulmuإںtu. Karar anؤ±yla beraber, LimeWire yazؤ±lؤ±mؤ±nؤ± ve onu destekleyen tأ¼m yazؤ±lؤ±mlarؤ±n durdurulma kararؤ± da أ§ؤ±ktؤ±. Haziran ayؤ±nda aأ§ؤ±lan LimeWire internet maؤںazasؤ± da durdurulan hizmetlere dahil.

LimeWire Maؤںazasؤ± إںimdiden yeni kullanؤ±cؤ± kaydؤ± almamaya baإںladؤ±, mevcut kullanؤ±cؤ±lar ise hesaplarؤ±nؤ± 31 Aralؤ±k tarihine kadar kullanabilecek. Ocak 2011 tarihiyle beraber ise LimeWire iأ§in gerأ§ek zor dأ¶nem baإںlؤ±yor. Yazؤ±lؤ±mؤ±n telif sahiplerine ne kadar zarar verdiؤںi hesaplanacak yeni davada, ihlal baإںؤ±na 150 bin dolar ceza kesilmesi bekleniyor . LimeWire'a bu إںekilde kesilecek tأ¼m cezalarؤ±n ise 1 milyar dolarؤ± aإںmasؤ± bekleniyor .

Kaynak : Chip

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nderme

Popأ¼ler Yayؤ±nlar