Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

17 Mart 2011 Perإںembe

Firefox 4 Geliyor

Mozilla yaklaإںؤ±k bir yؤ±l sأ¼ren أ§alؤ±إںmalarؤ±nؤ±n sonuna nihayet gelebildi. Rakiplerine gأ¶re أ§ok farklؤ± أ¶zelliklere sahip olacak olan Firefox 4 ne zaman أ§ؤ±kؤ±yor, neler vaat ediyor?

12 adet beta ve 1 adet Release Candidate sأ¼rأ¼mأ¼nden ve 10 aydan fazla sأ¼ren أ§alؤ±إںmadan sonra Mozilla nihayet Firefox 4 'أ¼ kullanؤ±ma sunacak.

إ‍u an iأ§in Release Candidate sأ¼rأ¼mأ¼ indirilebilir olan Firefox 4 أ¶nأ¼mأ¼zdeki hafta, 22 Mart tarihinde resmen أ§ؤ±kacak.

أ‡ؤ±kؤ±إں tarihleri hakkؤ±nda verdiؤںi sأ¶zleri tutmamasؤ±yla bilinen Mozilla, Firefox 4'أ¼ ilk duyurduؤںu zaman geأ§tiؤںimiz sene Ekim ya da Kasؤ±m ayؤ±nda hazؤ±r olacaؤںؤ±nؤ± belirtmiإںti.

Ekran Kartؤ±ndan Gأ¼أ§ Alacak

ؤ°lk belirlenen tarihten yaklaإںؤ±k 4 ay sonra hazؤ±r hale gelebilen Firefox 4'teki gecikmenin en bأ¼yأ¼k sebebi olarak donanؤ±m destekli grafik iأ§erikle ilgili أ¶zelliklerin dأ¼zgأ¼n أ§alؤ±إںؤ±r hale getirilmesi gأ¶steriliyor.

Donanؤ±msal hؤ±zlandؤ±rma أ¶zelliؤںi Chrome 10'da kؤ±smi olarak bulunurken, yeni kullanؤ±ma sunulan Internet Explorer 9'un bu أ¶zelliؤںe sahip olduؤںu iأ§in Windows XP'de أ§alؤ±إںmadؤ±ؤںؤ± iddia ediliyor. Firefox 4 bu أ¶zelliؤںi ile rakiplerinin أ¶nأ¼nde yer almayؤ± planlؤ±yor.

ؤ°lk gأ¼nأ¼nde 7 milyondan fazla kez indirilerek rekor kؤ±ran Firefox 3'ten sonra Firefox 4'أ¼n de benzer bir baإںarؤ± yakalayؤ±p yakalamayacaؤںؤ±nؤ± zaman gأ¶sterecek.

Firefox 4 RC 1 sأ¼rأ¼mأ¼nأ¼ denemek iأ§in buraya tؤ±klayabilirsiniz.

Kaynak : SDN

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nder

Popأ¼ler Yayؤ±nlar