Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

8 Haziran 2011 أ‡arإںamba

Google Chrome Otomatik Gأ¼ncelleme

Google Chrome Otomatik Gأ¼ncelleme Google chrome gأ¼ncellemeleri أ§ؤ±ktؤ±ؤںؤ±nda sitemizden " Gأ¼ncelleme " kategorisi altؤ±nda yayؤ±nlؤ±yoruz. Gأ¼ncellemelerin otomatik olmasؤ± iأ§in yeni yollar ararken zaten google chrome otomatik gأ¼ncelleme olduؤںunu gأ¶rebildim. Uygulamada إںimdiye kadar bأ¼tأ¼n gأ¼ncellemeleri manuel olarak yaptؤ±m. Google chrome otomatik gأ¼ncelleme أ¶zelliؤںinden yararlanamadؤ±m. Yinede google chrome yardؤ±m makaleleri arasؤ±nda yazؤ±lan yazؤ±larؤ± sizlere aktaracaؤںؤ±m.

Google chrome yardؤ±m makalelerinde aynen إںأ¶yle sأ¶yleniyor .
" En son gأ¼venlik gأ¼ncellemeleriyle korunduؤںunuzdan emin olmak iأ§in, Google Chrome , yeni bir tarayؤ±cؤ± sأ¼rأ¼mأ¼nأ¼n olduؤںunu belirlediؤںinde gأ¼ncellemeyi otomatik olarak uygular . Gأ¼ncelleme iإںlemi arka planda gerأ§ekleإںtirilir ve sizin bir إںey yapmanؤ±zؤ± gerektirmez . "

Eؤںer gأ¼ncelleme otomatik olmuyorsa yada kendiniz gأ¼ncellemek istiyorsanؤ±z gأ¼ncelleme konularؤ±mؤ±zda bahsettiؤںimiz yolu uygulamamؤ±zؤ± أ¶neriyor.

" Tarayؤ±cؤ± araأ§ أ§ubuؤںundaki ؤ°ngiliz anahtarؤ± simgesi kأ¼أ§أ¼k bir ok Google chrome ingiliz anahtarؤ± ayarlar simgesi gأ¶steriyorsa, bu, gأ¼ncellemeler olduؤںu anlamؤ±na gelir. Gأ¼ncellemeyi uygulamak iأ§in aإںaؤںؤ±daki adؤ±mlarؤ± izlemeniz yeterlidir.

1 - Tarayؤ±cؤ± araأ§ أ§ubuؤںundaki ؤ°ngiliz anahtarؤ± simgesini tؤ±klayؤ±n.
2 - Google Chrome'u Gأ¼ncelle'yi seأ§in. (Eؤںer yeni gأ¼ncelleme seأ§eneؤںi yoksa "Google chrome hakkؤ±nda" seأ§eneؤںini seأ§in ve kurulum dosyalarؤ±nؤ±n otomatik yأ¼klenmesini baإںlatؤ±n)
3 - Aأ§ؤ±lan onaylama iletiإںim kutusunda Yeniden baإںlat 'ؤ± tؤ±klayؤ±n. Tarayؤ±cؤ± aأ§ؤ±k sekmeleri ve pencereleri kaydeder ve yeniden baإںladؤ±ؤںؤ±nda bunlarؤ± otomatik olarak yeniden aأ§ar. Hemen yeniden baإںlatmak istemiyorsanؤ±z, إ‍imdi deؤںil'i tؤ±klayؤ±n. Tarayؤ±cؤ±nؤ±zؤ± bir sonraki baإںlatؤ±إںؤ±nؤ±zda, gأ¼ncelleme otomatik olarak uygulanacaktؤ±r. "

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nder

Popأ¼ler Yayؤ±nlar