Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

28 إ‍ubat 2012 Salؤ±

Chrome User Agent Switcher Eklentisi

Nedir bu User-Agent Switcher Uzantؤ±sؤ± aslؤ±nda bu eklenti (uzantؤ±) Mozilla Firefox ile kullanؤ±labilen gأ¼zel ve kullanؤ±إںlؤ± bir eklenti. Chrome أ¼zerinde de uzantؤ±lar sayesinde kullanؤ±labildiؤںini yeni farkettim. Uzantؤ±yؤ± Google Chrome Webstore User-Agent Switcher for Chrome sayfasؤ±nda bulabilirsiniz. Aslؤ±nda bu eklenti test amaأ§lؤ± olarak tasarؤ±mcؤ±lar, programcؤ±lar tarafؤ±ndan kullanؤ±lan bir eklenti idi. Kullanؤ±m tأ¼rleri hayalgأ¼cأ¼nأ¼zle sؤ±nؤ±rlؤ±.

Eklentinin ne iإںe yaradؤ±ؤںؤ±nؤ± إںu أ¶zetle anlatabilirim. Chrome tarayؤ±cؤ± ile bir web sitesini ziyaret ettiؤںinizde web sitesi arkaplanda sizin ziyaretinizin Google Chrome ile yapؤ±ldؤ±ؤںؤ±nؤ± gأ¶rebilir. Bu sayede chrome tarayؤ±cؤ±ya أ¶zel gأ¶rseller yazؤ±lar أ¶zellikler gأ¶sterebilir. Siz bu eklenti ile tarayؤ±cؤ± bilgisini deؤںiإںtirdiؤںinizde (أ¶rneؤںin Iphone 4) ziyaret ettiؤںiniz web sitesi sizin ziyaretinizin iphone 4 ile yapؤ±ldؤ±ؤںؤ±nؤ± gأ¶recek ve cep telefonuna أ¶zel أ¶zelliklerini listeleyecek.
Chrome User Agent Switcher Eklentisi
Uzantؤ±yؤ± kurduؤںunuzda yukarؤ±daki liste ile karإںؤ±laإںؤ±yorsunuz. Bu listede olmayan tarayؤ±cؤ±larؤ± eklemek istediؤںinizde simge أ¼zerine saؤں tؤ±klayؤ±n ve Seأ§enekler seأ§in ve istediؤںiniz bilgileri ekleyin.

Bu eklentiyi nerelerde kullanabilirsiniz bir kaأ§ أ¶rnek:
Facebook yeni zamanlarda Zaman Tأ¼neli أ¶zelliؤںini duyurdu ve geأ§iإںler yavaإں yavaإں baإںladؤ±. Bazؤ± kullanؤ±cؤ±lar zaman tأ¼nelini gأ¶rmek istemiyorlar fakat eski profil sayfalarؤ±na geri dأ¶nأ¼إں te yapamؤ±yorlar. Bu أ¶zellik yeni nesil tarayؤ±cؤ±lar tarafؤ±ndan gأ¶sterilebiliyor fakat sadece Internet Explorer 7 ile gأ¶sterilemiyor. Chrome User Agent Switcher Eklentisi ile tarayؤ±cؤ±nؤ±zؤ± Internet Explorer 7 gibi gأ¶sterip Facebook profilinizi aأ§tؤ±ؤںؤ±nؤ±zda eski profil sayfasؤ± ile karإںؤ±laإںacak ve zaman tأ¼nelinden kurtulmuإں olacaksؤ±nؤ±z (Sadece siz zaman tأ¼nelini gأ¶rmeyeceksiniz, profilinizi ziyaret eden diؤںer kullanؤ±cؤ±lar iأ§in farkeden birإںey olmayacak) Tabi onlarda Chrome User Agent Switcher Eklentisini kullanmؤ±yorlarsa.

Bazؤ± bankalar internet إںubelerini cep telefonu ile ziyaret eden mأ¼إںterilerine أ¶zel kampanya ve indirimler yapؤ±yor. Siz bu kampanya ve indirimlerden yararlanmak istiyorsunuz fakat cep telefonu ile giriإں yapmanؤ±z mأ¼mkأ¼n deؤںilse Chrome User Agent Switcher Eklentisi burda devreye giriyor. Tarayؤ±cؤ±mؤ±zؤ± Iphone 4 olarak gأ¶sterdiؤںimizde bu sayfalarؤ± sorunsuzca ziyaret edebiliyoruz.

Yazؤ±mؤ±zؤ±n baإںؤ±nda da dediؤںim gibi kullanؤ±m yerleri hayalgأ¼cأ¼nأ¼zle sؤ±nؤ±rlؤ±. ؤ°stediؤںiniz إںekilde deؤںerlendirebilirsiniz.

Ipad seأ§tiؤںimizde google arama sayfa gأ¶rأ¼ntأ¼sأ¼

Google chrome default olarak ayarlؤ± olduؤںunda google arama sayfasؤ±

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nder

Popأ¼ler Yayؤ±nlar