Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

8 Ocak 2013 Salؤ±

Firefox 18

Firefox 18 final sأ¼rأ¼mأ¼ ile kullanؤ±ma sunuldu. Firefox kurulum iأ§in gerekli olan dosyayؤ± firefox sayfasؤ±nda bulamayabilirsiniz. Yazؤ±mؤ±zؤ±n devamؤ±nda vereceؤںimiz direkt adres ile kurulum dosyasؤ±nؤ± indirebilirsiniz. Bir أ¶nceki yani Firefox 16 sأ¼rأ¼mأ¼ ilk أ§ؤ±ktؤ±ktan bir sأ¼re sonra gأ¼venlik aأ§ؤ±ؤںؤ± oluإںturan eklentilerin olduؤںunu ve derhal Firefox 15 sأ¼rأ¼me tekrar geri dأ¶nأ¼lmesi sأ¶ylenmiإںti. Bu yeni sأ¼rأ¼mde de aynؤ± sorunla karإںؤ±laإںmamak iأ§in Firefox 18.1 gأ¼ncellemesini beklemenizi tavsiye ederim.

OS X 10.7 ve أ¼zeri iإںletim sistemleri iأ§in Retina Ekran desteؤںi ile daha أ¶nce ziyaret ettiؤںiniz web sitelerini daha kaliteli bir إںekilde gezebileceksiniz. Web Real Time Communication ( WebRTC ) teknolojisine verdiؤںi destek sayesinde video ve ses aktarؤ±mؤ± API ’si destekleniyor.

HTML
أ¶lأ§ekleme algoritmasؤ±nda gerأ§ekleإںtirilen deؤںiإںiklikler ile daha yأ¼ksek gأ¶rأ¼ntأ¼ kalitesine de Firefox 18 ile kavuإںmuإں oluyoruz. Ayrؤ±ca tarayؤ±cؤ± iأ§erisinde sekmeler arasؤ± geأ§iإںlerde gأ¶zle gأ¶rأ¼nأ¼r derecede artan performans ile CSS3 Flexbox implementasyonu da dikkat أ§ekiyor. Firefox 18 gأ¼ncellemesi ile tarayؤ±cؤ±nؤ±n أ§ok daha hؤ±zlؤ± aأ§ؤ±ldؤ±ؤںؤ±nؤ± da belirtmek gerekir.

Firefox 18
kurulum dosyasؤ±nؤ± indirmek iأ§in buraya tؤ±klayؤ±n ( Windows Tأ¼rkأ§e ). Farklؤ± iإںletim sistemleri ve seأ§enekler iأ§in firefox indir sayfamؤ±zؤ± kullanabilirsiniz.

1 yorum:

Popأ¼ler Yayؤ±nlar