Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

22 Eylأ¼l 2013 Pazar

Firefox 24

Firefox 23 sأ¼rأ¼m yayؤ±nlandؤ±ktan sonra 23.0.1 versiyon ile gأ¼ncellendi ve sonrasؤ±nda herhangi bir gأ¼ncelleme yayؤ±nlanmadan Firefox 24 kullanؤ±cؤ±lara sunuldu. Firefox 24 stabil ve Tأ¼rkأ§e kurulum dosyasؤ±nؤ± Firefox indir sayfamؤ±zdan indirebilir ve kurulumu gerأ§ekleإںtirebilirsiniz. Eski sأ¼rأ¼m firefox kullanؤ±cؤ±larؤ± gأ¼ncelleme yaparak son sأ¼rأ¼m kullanmaya baإںlayabilirler.

Firefox 24 ile gelen ve gأ¶zle gأ¶rأ¼lebilen en bأ¼yأ¼k yenilik eklenti engelleme أ¶zelliؤںi. أ–rneؤںin Adobe Flash Player , Adobe Shockwave Player , Unity 3D Web player gibi sayfa أ¼zerinde أ§alؤ±إںan eklentileri siteye أ¶zel olarak anlؤ±k veya devamlؤ± olarak engelleyebiliyoruz. أ–nceki versiyonlarda bu eklentileri sadece genel olarak komple kapatabiliyorduk. أ–rneؤںin bir forum sayfasؤ±nؤ± aأ§tؤ±ؤںؤ±nؤ±zda sayfada onlarca flash uygulamasؤ± ile أ§alؤ±إںan reklam ve benzeri uygulamalar tarayؤ±cؤ±nؤ±n kasؤ±lmasؤ±na ve hatta cevap verilemez hale gelmesine neden olabiliyordu, bu أ¶zellik sayesinde anlؤ±k olarak sayfadaki flash uygulamalarؤ±nؤ± kapatؤ±p iإںlemlerimize devam edebileceؤںiz.

Firefox Siteye أ–zel Uygulama Engelleme
Firefox Siteye أ–zel Uygulama Engelleme
Yalnؤ±z hatؤ±rlatmak isteriz, engellenen uygulama ile أ§alؤ±إںan hiأ§bir uygulama أ§alؤ±إںmayacaؤںؤ± iأ§in iإںlemleriniz yarؤ±m kalabilir, bu uygulamayؤ± devamlؤ± olarak kullanmanؤ±zؤ± أ¶nermeyiz. أ–rneؤںin flash uygulamasؤ± engellenmiإں sayfada flash ile أ§alؤ±إںan oyunlarؤ± oynayamazsؤ±nؤ±z.

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nder

Popأ¼ler Yayؤ±nlar