Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

28 Mayؤ±s 2014 أ‡arإںamba

ؤ°zinsiz Chrome Eklentileri Kapatؤ±lؤ±yor

Chrome Web Store (Chrome Web Maؤںazasؤ±)
Chrome Web Store (Chrome Web Maؤںazasؤ±)
Google Kasؤ±m 2013 tarihinde Chrome Web Store harici yerlerden indirilen ve kullanؤ±lan eklentilere yasak getireceؤںini duyurmuإںtu. Chrome web maؤںazasؤ± iأ§erisinde yer almayan hiأ§bir eklenti (uzantؤ±) artؤ±k chrome tarayؤ±cؤ±da kullanؤ±lamayacak. Google chrome yetkilileri yapؤ±lan bu iإںlemin tamamen chrome kullanan kullanؤ±cؤ±larؤ±n gأ¼venliؤںi iأ§in yapؤ±ldؤ±ؤںؤ±nؤ± sأ¶ylأ¼yor.

Duyurunun yapؤ±ldؤ±ؤںؤ± tarihten bu gأ¼ne kadar internet أ¼zerinden yayؤ±nlanan bأ¼tأ¼n eklentiler chrome tarayؤ±cؤ±ya yأ¼klenebiliyordu. Artؤ±k bugأ¼nden itibaren internetten indirilen hiأ§bir eklenti ( Chrome web store iأ§erisinde yayؤ±nlananlar hariأ§ ) artؤ±k chrome tarayؤ±cؤ±sؤ±na eklenemeyecek. Daha أ¶nceden kurulmuإں ve chrome web maؤںazasؤ±nda yer almayan eklentiler de pasif hale getirilip أ§alؤ±إںmalarؤ± engellenmiإں olacak.

Yetkisiz biأ§imde tarayؤ±cؤ± ayarlarؤ±nؤ± deؤںiإںtirerek إںifre أ§alma ve bilgileri arkaplanda kaydeden uygulamalar (uzantؤ±) artؤ±k أ§alؤ±إںmayacaklarؤ± iأ§in kullanؤ±cؤ±lar rahat nefes alacaklar. Bu yapؤ±lan deؤںiإںikliؤںin kullanؤ±cؤ±larؤ±n gأ¼venliؤںi iأ§in أ§ok yerinde olduؤںunu gأ¶rأ¼yoruz.

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nderme

Popأ¼ler Yayؤ±nlar