Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

7 Ekim 2010 Perإںembe

Google Tv Yayؤ±nda

Google Tv Yayؤ±nda Google 'ؤ±n bأ¼yأ¼k beklentiler ile birlikte geliإںtirdiؤںi Google TV adlؤ± sistem, sonunda bir web sitesi ile birlikte kullanؤ±cؤ±larؤ±n karإںؤ±sؤ±na أ§ؤ±kؤ±yor! Google Tv iأ§in google chrome أ¶nerilir.

Google'ؤ±n son oyuncaؤںؤ± Google TV, sonunda kendisine ait bir web sitesi ile kullanؤ±cؤ±larؤ±nؤ±n karإںؤ±sؤ±na أ§ؤ±kؤ±yor. Google TV'nin resmi sitesinde, bu servise ait geniإں ve detaylؤ± bilgilendirmeler bulunuyor. Google, bu servisiyle birlikte televizyon dأ¼nyasؤ±nؤ±n internet ile iأ§ iأ§e geأ§me aإںamasؤ±nda oluyor olmasؤ±nؤ±n avantajlarؤ±nؤ± sonuna kadar kullanmayؤ± planlؤ±yor.

Google TV ile birlikte Google, " Televizyon dأ¼nyasؤ±, arama motoruyla tanؤ±إںؤ±yor " sloganؤ±nؤ± kullanؤ±yor. Zira Google TV kullanؤ±cؤ±lara, televizyon anlayؤ±إںؤ±nؤ± baإںtan aإںaؤںؤ± deؤںiإںtirmeyi vadediyor. Uygulama desteؤںi, popأ¼ler televizyon إںovlarؤ± hakkؤ±nda geniإں ve detaylؤ± bilgi alabilme sistemi ve Android temelli telefonlara yأ¼klenebilecek olan bir uygulama sayesinde, telefonunuzu uzaktan kumanda olarak kullanabilme أ¶zelliؤںi sayesinde Google TV, teknoloji meraklؤ±larؤ±nؤ±n ilgisini bir hayli أ§ekti.
Kaynak : Teknoloji Milliyet

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nder

Popأ¼ler Yayؤ±nlar