Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

1 Ekim 2010 Cuma

Windows Live Messenger 2011 Tأ¼rkأ§e Tam Sأ¼rأ¼m

Windows Live Messenger 2011 beta sأ¼rأ¼mleri daha أ¶nceden microsoft tarafؤ±ndan yayؤ±nlanmؤ±إںtؤ±. 1 Ekim 2010 itibariyle tam sأ¼rأ¼m Tأ¼rkأ§e dil desteؤںiyle indirilmeye sunuldu.

Windows Live Messenger 2011 Tأ¼rkأ§e tam sأ¼rأ¼m minimum gereksinimleri :
ؤ°إںletim sistemi : 32-bir ve 64-bit Windows Vista Service Pack 2 sأ¼rأ¼mleri ile Windows Vista Platform Gأ¼ncelleإںtirmesi veya Windows 7 veya Windows Server 2008Service Pack 2 ve Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 Platform Gأ¼ncelleإںtirmesi ( Windows XP iإںletim sisteminde أ§alؤ±إںmؤ±yor ).

ؤ°إںlemci : 1,6 GHz veya daha hؤ±zlؤ± Bellek: 1 GB veya daha fazla RAM

أ‡أ¶zأ¼nأ¼rlأ¼k : En az 1024 × 576

Internet baؤںlantؤ±sؤ± : Internet iإںlevselliؤںi iأ§in أ§evirmeli veya geniإں bant Internet eriإںimi gerekir ( ayrؤ± olarak saؤںlanؤ±r ). إ‍ehiriأ§i veya إںehirlerarasؤ± أ¼cretler uygulanabilir.

Grafik veya ekran kartؤ± : Windows Live Movie Maker iأ§in DirectX 9 veya أ¼stأ¼nأ¼ ve Shader Model 2 veya أ¼stأ¼nأ¼ destekleyen bir ekran kartؤ± gerekir.

Windows Live Messenger 2011 Yenilikleri :

Sohbetten أ§ok daha fazlasؤ±
Sohbetten أ§ok daha fazlasؤ±
Arkadaإںlarؤ±nؤ±zla daha أ§ok eؤںlenin. Web kamerasؤ±* kullanarak yأ¼z yأ¼ze yأ¼ksek tanؤ±mlؤ± (HD) sohbet edin, fotoؤںraflؤ± slayt gأ¶sterisi baإںlatؤ±n, أ§evrimiأ§i video izleyin ve web'de bulduؤںunuz baؤںlantؤ±larؤ± paylaإںؤ±n.

أ‡evrimiأ§i dأ¼nyanؤ±z tek bir yerde
أ‡evrimiأ§i dأ¼nyanؤ±z tek bir yerde
Messenger web أ¼zerindeki en أ¶nemli sosyal gأ¼ncellemeleri tek bir yerde topladؤ±ؤںؤ±ndan, arkadaإںlarؤ±nؤ±zؤ±n Facebook, MySpace ve LinkedIn gibi web sitelerinde yeni fotoؤںraf gأ¶nderdiؤںinden, durumlarؤ±nؤ± gأ¼ncelleإںtirdiؤںinden ve yaptؤ±klarؤ± diؤںer etkinliklerden her zaman haberiniz olur.

Hareket halindeyken Messenger
Hareket halindeyken Messenger
Evden uzakta, yoldayken bile baؤںlantؤ±nؤ±zؤ± sأ¼rdأ¼rأ¼n. Cep telefonunuzda Messenger kullanarak kimlerin أ§evrimiأ§i olduؤںunu gأ¶rأ¼n, arkadaإںlarؤ±nؤ±zla sohbet edin ve sosyal gأ¼ncellemeleri أ¶ؤںrenin.

Tam ekran HD gأ¶rأ¼ntأ¼lأ¼ sohbet baإںlatؤ±n
Yأ¼ksek tanؤ±mlؤ± bir web kamerasؤ± kullanarak tam ekran gأ¶rأ¼ntأ¼lأ¼ sohbet edin ve gأ¶rأ¼ntأ¼lأ¼ sohbetinizi bir أ¼st dأ¼zeye taإںؤ±yؤ±n. HD gأ¶rأ¼ntأ¼lأ¼ sohbet iأ§in, sizin ve arkadaإںؤ±nؤ±zؤ±n bilgisayarؤ±nda bir HD web kamerasؤ± bulunmasؤ± ve en son Messenger sأ¼rأ¼mأ¼nأ¼n yأ¼klأ¼ olmasؤ± gerekir.

Kullandؤ±ؤںؤ±nؤ±z web sitelerindeki gأ¼ncellemeleri gأ¶rأ¼n
Kullandؤ±ؤںؤ±nؤ±z Facebook, MySpace ve LinkedIn gibi hizmetleri ekleyin ve bu sosyal aؤںlardaki arkadaإںlarؤ±nؤ±zla ilgili gأ¼ncellemeleri Messenger'da gأ¶rأ¼n.

Sأ¼rأ¼m ؤ°simleri :
Windows Live Messenger 2011
Windows Live Messenger 2011 Final
Windows Live Messenger 2011 Full
Windows Live Messenger 2011 Yapؤ± 15.4.3502.922

Windows Live Messenger 2011 Yأ¼kle

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nder

Popأ¼ler Yayؤ±nlar