Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

18 Nisan 2011 Pazartesi

Opera 11.10 Final

Opera 11.10 Final
Opera 11.10 Final bu sabah yayؤ±nlandؤ±. أ‡ok daha hؤ±zlؤ±, أ§ok daha kararlؤ± ve أ§ok daha becerikli.

Opera 11.10 final iأ§in Opera uzmanlarؤ± son birkaأ§ haftadؤ±r inanؤ±lmaz bir إںekilde أ§alؤ±إںtؤ±lar ve neredeyse her gأ¼n yeni bir derleme أ§ؤ±kararak birأ§ok hatayؤ± dأ¼zelttiler ve tabii ki bu arada yine bazؤ± yenilikler de eklediler. Genel olarak bakؤ±ldؤ±ؤںؤ±nda bu versiyonda 3 farklؤ± yenilik أ¶n plana أ§ؤ±kmakta.



Geliإںtirilmiإں Bir Opera Turbo
Daha ؤ°yi bir Opera Turbo Bildiؤںiniz gibi dأ¼إںأ¼k hؤ±zlؤ± internet baؤںlantؤ±larؤ± (toplantؤ±larda, otellerde, hava alanlarؤ±nda, vb…) her zaman her yerde iإںlerinizi zorlaإںtؤ±rmakta. Opera Turbo iإںte bu noktada size أ§أ¶zأ¼m أ¼retiyor. Gezindiؤںiniz sayfalarؤ±n veri boyutunu ufaltarak, internet geziniminizi 3-4 kat veya daha fazla oranda hؤ±zlandؤ±rؤ±yor. Daha evvelki versiyonlarda Turbo bunu yaparken aynؤ± zamanda resim kalitesinden de أ¶dأ¼n vermekteydi. Fakat bu versiyonla birlikte resimlerde herhangi bir kalite sorunu yaإںamaksؤ±zؤ±n en iyi internet deneyimini tatmaya devam edeceksiniz. Opera uzmanlarؤ±, Google'ؤ±n geliإںtirdiؤںi yeni resim formatؤ± WebP 'yi kullanarak, artؤ±k kaliteden أ¶dأ¼n vermeksizin Turbo kullanma avantajؤ±nؤ± sunuyor. Laboratuvar testlerinde gأ¶rأ¼lmأ¼إںtأ¼r ki ; yeni Turbo, Opera 11′e gأ¶re yaklaإںؤ±k %35 daha fazla sؤ±kؤ±إںtؤ±ma yaparak ve yine yaklaإںؤ±k %15 daha fazla hؤ±z saؤںlamaktadؤ±r.

ؤ°lk defa kurulum yapacak opera kullanؤ±cؤ±larؤ± opera indir sayfamؤ±zdaki adrese tؤ±klayarak kurulum dosyasؤ±nؤ± indirebilirler.

Opera kullanؤ±cؤ±larؤ± iأ§in gأ¼ncelleme otomatik olarak yapؤ±lacaktؤ±r. Browser penceresi saؤں alt kأ¶إںeye baktؤ±klarؤ±nda gأ¼ncelleme aإںamalarؤ±nؤ± gأ¶rebilirler. Gأ¼ncelleme tamamlandؤ±ktan sonra opera tarayؤ±cؤ±nؤ±zؤ± kapatؤ±p aأ§tؤ±ؤںؤ±nؤ±zda gأ¼ncelleme iإںlemi tamamlanacaktؤ±r.

Daha detaylؤ± bilgi iأ§in Opera Tأ¼rkiye sitesini ziyaret edebilirsiniz

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nderme

Popأ¼ler Yayؤ±nlar