Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

8 Ocak 2010 Cuma

Google Chrome Yenilikleri

Google Chrome Yenilikleri Arama motoru olmasؤ± dؤ±إںؤ±nda internet أ¼zerinde pek أ§ok alana da el atan ve kullanؤ±cؤ± kitlesini her gأ¼n biraz daha geniإںleten Google, Microsoft ve Mozilla gibi devlerin yer aldؤ±ؤںؤ± web tarayؤ±cؤ± pazarؤ±na da geأ§tiؤںimiz yؤ±l girerek Chrome'la kullanؤ±cؤ±larؤ±nؤ±n karإںؤ±sؤ±na أ§ؤ±ktؤ±.

أ–zellikle sade tasarؤ±mؤ±yla tamamiyle Google-vari bir tarayؤ±cؤ± olduؤںunu her إںekilde gأ¶steren Chrome, bu أ¶zelliؤںinin yanؤ±nda hؤ±zlؤ± yapؤ±sؤ±yla ve her bilgisayarda yأ¼ksek performans deؤںerleriyle أ§alؤ±إںmasؤ±yla da kullanؤ±cؤ±larؤ±n dikkatinden kaأ§mؤ±yor.

Her ne kadar internet kullanؤ±cؤ±larؤ±nؤ±n أ§ok kأ¼أ§أ¼k bir kesiminin tercihi olmayؤ± baإںarmؤ±إں ve Microsoft Internet Explorer'ؤ±n oldukأ§a gerisinde kalmؤ±إں olsa da, bazؤ± أ¶zellikleriyle Firefox ve IE'yi aأ§ؤ±k ara geride bؤ±raktؤ±ؤںؤ± sأ¶ylenebilir.

Bu makalemizde Google'ؤ±n أ§iأ§eؤںi burnuna web tarayؤ±cؤ±sؤ± Google Chrome 'un henأ¼z beta aإںamasؤ±ndaki son sأ¼rأ¼mأ¼ 4'أ¼ masaya yatؤ±racaؤںؤ±z. Bu kapsamlؤ± Chrome rehberine ulaإںmak iأ§in galeri sayfasؤ±na gأ¶z atabilirsiniz.

Kaynak : Chip

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nder

Popأ¼ler Yayؤ±nlar