Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

8 Ocak 2010 Cuma

Resimlerle Google Chrome Yenilikleri

Chrome ve eklentileri

Chrome ve eklentileri

Her ne kadar Chrome iأ§in geliإںtirilen eklentilerin sayؤ±sؤ± Mozilla Firefox'a gأ¶re nispeten az olsa da, geliإںtirilen bu az sayؤ±daki eklentiler oldukأ§a kullanؤ±إںlؤ± bir yapؤ±ya sahip.

Chrome eklentilerine ulaإںmak iأ§in tؤ±klayؤ±n .

Yer imlerini (Bookmark) senkronize edin

Yer imlerini (Bookmark) senkronize edin

Chrome'u hem evde hem de ofisinizde kullanؤ±yorsunuz. Bأ¶yle durumlarda yer imlerinizi senkronize ederek evdeki yer imlerinizi ofisinizdeki Chrome'a ya da tam tersi yأ¶ne aktarabilirsiniz. "Sync my bookmarks" opsiyonunu seأ§mek suretiyle Chrome'daki yer imlerinizi Google hesabؤ±nؤ±za kaydedebilir ve diؤںer bilgisayardan bu hesaba ulaإںarak bu yer imlerini bu bilgisayardaki Chrome'a aktarabilirsiniz.

Chrome'un أ¶zel testأ§ilerinden olun

Chrome'un أ¶zel testأ§ilerinden olun

Chrome'un geliإںtirilme evresi halen devam ediyor. ؤ°stendiؤںi taktirde kullanؤ±cؤ±lar, geliإںtirme aإںamasؤ±na katkؤ±da bulunabilir ve Chrome'un en yeni أ¶zelliklerini ilk kez tecrأ¼be etme إںansؤ±na sahip olabilir. Ancak Chrome'a bu kadar yakؤ±n olmanؤ±n elbette negatif bir yanؤ± da bulunuyor: O da henأ¼z beta aإںamasؤ±nda olan her yazؤ±lؤ±mda olduؤںu gibi Chrome'da da risk faktأ¶rأ¼nأ¼n bir hayli bأ¼yأ¼k olmasؤ±. Henأ¼z test aإںamasؤ±nda olan her yazؤ±lؤ±m, bilindiؤںi أ¼zere tehditlere aأ§ؤ±k bulunmakta ve bu aأ§ؤ±klar bilgisayarlara zarar verebilmektedir. Google Chrome'un geliإںtirici ekibine katkؤ±da bulunmak iأ§in tؤ±klayؤ±n .

Chrome'da klavye ve fare kؤ±sayollarؤ±

Chrome'da klavye ve fare kؤ±sayollarؤ±

Hemen her programda olduؤںu gibi Chrome'da da bazؤ± klavye ve Mouse kؤ±sayollarؤ± mevcut. أ–rneؤںin Shift+link'e tؤ±klandؤ±ؤںؤ±nda yeni bir Chrome sayfasؤ± aأ§ؤ±lؤ±rken (Ctrl+link de aynؤ± sonucu vermektedir) Alt+link'e tؤ±klandؤ±ؤںؤ±nda sأ¶z konusu link'in bulunduؤںu sayfa kendi formatؤ±nda bilgisayara kaydedilir. Benzer إںekilde Shift+Farenin orta tuإںu+link'e tؤ±klandؤ±ؤںؤ±nda da sأ¶z konusu sayfa aynؤ± pencere altؤ±nda yeni bir sekmede aأ§ؤ±lؤ±r.

Chrome iأ§in kendi temanؤ±zؤ± seأ§in

Chrome iأ§in kendi temanؤ±zؤ± seأ§in

Firefox'ta olduؤںu gibi Chrome'un da kendine has bazؤ± temalarؤ± mevcut. Bu temalarؤ± kullanmak suretiyle kendi zevkinize gأ¶re tarayؤ±cؤ±nؤ±zؤ± إںekillendirebilirsiniz. Bu temalara ulaإںmak iأ§in tؤ±klayؤ±n .

"Yeni Sekme" sayfasؤ±nؤ± kiإںiselleإںtirin

Yeni Sekme sayfasؤ±nؤ± kiإںiselleإںtirin

Chrome'un bir diؤںer أ¶zelliؤںi de sؤ±k sؤ±k ziyaret edilen sayfalarؤ± tek sayfada bir araya getirmesi. Kareler eإںliؤںinde gأ¶rأ¼len bu sayfalara ulaإںmak iأ§in ise ilgili sayfanؤ±n أ¼zerindeyken bir kez kliklemek yeterli.

Kelimelerle doؤںrudan arama yapmak

Kelimelerle doؤںrudan arama yapmak

Chrome'un adres أ§ubuؤںunda dilerseniz arama yapabilirsiniz. Arama yapmak istediؤںiniz arama motorunu belirlemenizle birlikte adres أ§ubuؤںuna aratmak istediؤںiniz herhangi bir kelime ya da ismi girin ve 'Enter'a tؤ±klayؤ±n. Ardؤ±ndan Chrome, sizi ilgili arama motoruna gأ¶tأ¼rerek arama sonuأ§larؤ±nؤ± karإںؤ±nؤ±za أ§ؤ±kartؤ±r. Eؤںer ayarlardan varsayؤ±lan arama motorunu seأ§mezseniz, bu durumda varsayؤ±lan arama motorunuz Google olacaktؤ±r.

Kaynak : Chip

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nderme

Popأ¼ler Yayؤ±nlar