Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

3 Eylأ¼l 2008 أ‡arإںamba

Google Chrome indir

Google Chrome indir: logo Google chrome browser ( tarayؤ±cؤ± ) indirmek iأ§in aإںaؤںؤ±daki baؤںlantؤ±lardan iإںletim sisteminize uygun olan butona tؤ±klayؤ±n

Baؤںlantؤ±yؤ± tؤ±kladؤ±ktan sonra أ¼st bأ¶lأ¼mdeki dil bأ¶lأ¼mأ¼nden Tأ¼rkأ§e seأ§eneؤںini seأ§in ve hemen altؤ±nda bulunan Google Chrome'u ؤ°ndirin butonuna tؤ±klayؤ±n. Sonrasؤ±nda gelecek sأ¶zleإںmeyi onaylayؤ±n ve indirmeye baإںlayؤ±n.

Sأ¶zleإںme sayfasؤ±na yأ¶nlendiؤںinizde " Kabul et ve yأ¼kle " butonuna tؤ±klayarak kurulumu baإںlatؤ±yorsunuz. Dilerseniz kuruluma baإںlamadan أ¶nce " Google Chrome'u varsayؤ±lan tarayؤ±cؤ±m olarak ayarla " seأ§eneؤںini iإںaretleyerek google chrome tarayؤ±cؤ±sؤ±nؤ± varsayؤ±lan tarayؤ±cؤ± olarak ayarlayabilirsiniz.

Not : Google chrome artؤ±k Mac ve linux iإںletim sistemlerinide destesliyor. Aإںaؤںؤ±daki butonlarؤ± kullanarak Window , Linux ve Mac iإںletim sistemi iأ§in Google Chrome indirebilirsiniz.

Google chrome bilgisayarؤ±nؤ±za ' ChromeSetup.exe ' olarak inecektir. Chrome browseri yأ¼klemek iأ§in bu exe'yi أ§ift tؤ±klayؤ±p أ§alؤ±إںtؤ±rؤ±n. Asؤ±l indirme iإںlemi ve kurulum bu aإںamada gerأ§ekleإںecek. Kurulum internet baؤںlantؤ± hؤ±zؤ±nؤ±za gأ¶re deؤںiإںiklik gأ¶sterebilir.

Not : Yأ¶nlendiؤںiniz sayfada indirme butonuna tؤ±kladؤ±ktan sonra kurulum dosyasؤ± inmeyip browser أ¼zerinden aأ§ؤ±larak yأ¼klenme olabiliyor.

Google Chrome indir: Windows ؤ°ndir
Google Chrome indir: Linux ؤ°ndir
Google Chrome indir: Mac ؤ°ndir
Google Chrome indir: Chrome for Business MSI'sؤ±nؤ± ؤ°ndirin ؤ°ndir

141 yorum:

  1. Firefox da olduؤںu gibi eklentiler ve toolbar أ¶zellikleri olsa devamlؤ± kullanacaؤںؤ±m fakat إںuan firefox'a ek olarak kullanؤ±yorum.

    Yanؤ±tlayؤ±n Sil
    Yanؤ±tlar
    1. google chromeda da var o أ¶zellikler onuda bir zahmet kendin yap

      Sil
    2. yaw arkadaإںlar ben indirsdim chorme tؤ±klؤ±yom aأ§ؤ±lmؤ±yo biإںey olmuyor

      Sil
    3. bende de ole oluyoo lأ¼tfen bana donun

      Sil

Popأ¼ler Yayؤ±nlar