Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

8 Eylأ¼l 2008 Pazartesi

Google Chrome Otomatik أ–neriler

Google Chrome, otomatik olarak ilgili sorgular, tarama geأ§miإںinizden eإںleإںmeler ve adres أ§ubuؤںu giriإںinize dayanan popأ¼ler web adreslerini أ¶nerebilir. أ–rneؤںin; adres أ§ubuؤںuna ' google chrome indir ' yazdؤ±ؤںؤ±nؤ±zda أ¶nerilen web hedefi olarak ' http://www.googlechromeindir.com ' getirilebileceؤںi gibi, ' google chrome indir web kaynaklarؤ± ' أ¶nerilen arama sorgusu da getirilebilir.

Varsayؤ±lan arama motorunuz alternatif bir أ¶neride bulunmadؤ±ؤںؤ± sأ¼rece adres أ§ubuؤںunda otomatik أ¶nerileri gأ¶rأ¼ntأ¼lemek iأ§in varsayؤ±lan olarak Google أ–neri hizmeti kullanؤ±lؤ±r.

Google Chrome Otomatik أ–neriler

Bu أ¶nerileri kapatmak iأ§in aإںaؤںؤ±daki adؤ±mlarؤ± takip etmemiz yeterli olacaktؤ±r.

1 . Araأ§lar menأ¼sأ¼nأ¼ araأ§lar menأ¼sأ¼ tؤ±klayؤ±n.
2 . Seأ§enekler'i belirtin.
3 . Temel Bilgiler sekmesini tؤ±klayؤ±n.
4 . 'Arama Motorlarؤ±' iletiإںim kutusunu aأ§mak iأ§in Yأ¶net dأ¼ؤںmesini tؤ±klayؤ±n.
5 . 'Adres أ§ubuؤںuna girilen aramalarؤ± ve URL'leri tamamlamak iأ§in bir أ¶neri hizmeti kullan' onay kutusunun iإںaretini kaldؤ±rؤ±n.
6 . ؤ°إںiniz bittiؤںinde ' Arama Motorlarؤ± ' ve ' Google Chrome Seأ§enekleri ' iletiإںim kutularؤ± iأ§in Kapat dأ¼ؤںmelerini tؤ±klayؤ±n.

Google Chrome Otomatik أ–neriler

2 yorum:

  1. Olayi biraz daha gelistirip internet uzerinden face scan yapabilmeniz mumkun mu?
    (Ornek olarak siteye bir fotograf yukleyip arama motoruna bagli olan sitelerde o ya da benzer yuzleri scan eden bir program gelistirecek mi?)

    Yanؤ±tlayؤ±n Sil
  2. Google arama saؤںlayؤ±cؤ±sؤ± (silinenler iأ§in);

    {google:baseURL}search?q=%s&{google:RLZ}{google:originalQueryForSuggestion}{google:assistedQueryStats}{google:searchFieldtrialParameter}{google:bookmarkBarPinned}{google:searchClient}{google:sourceId}{google:instantExtendedEnabledParameter}{google:omniboxStartMarginParameter}ie={inputEncoding}

    Yanؤ±tlayؤ±n Sil

Popأ¼ler Yayؤ±nlar