Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

3 Eylأ¼l 2008 أ‡arإںamba

Textarea Kutusunu Geniإںletme

Google Chrome أ–zelliklerinden (Yenilik)

Web sayfalarؤ±nؤ±n vazgeأ§ilmezlerinden olan formlar iletiإںim sayfalarؤ±nda, yorum ekleme sayfalarؤ±nda, tavsiye sayfalarؤ±nda vd. sayfalarda kullanؤ±lؤ±yor. Formlarؤ±n da vazgeأ§ilmezlerinden olan textarea kutularؤ±dؤ±r. أ–rneؤںin iletiإںim formlarؤ±nda iletiإںim kurmak istediؤںimiz kiإںi veya kurumlara iletmek istediؤںimiz yazؤ±larؤ± textarea kutularؤ±na yazarؤ±z. Bazen kutunun boyutlarؤ± bize kأ¼أ§أ¼k gelebilir yada fazla bأ¼yأ¼k gelebilir. Kutunun boyutuna mأ¼dahale edemeyiz. ؤ°stisnai durumlarda bazؤ± web sitelerinde javascript veya ajax teknolojisi ile textarea kutusunun boyutunu deؤںiإںtirme إںansؤ± verilir fakat bu أ¶zellik bأ¼tأ¼n sitelerde bulunmayabilir.

Google Chrome , textarea kutularؤ±nؤ±n boyutunu istediؤںimiz gibi deؤںiإںtirmemize yardؤ±mcؤ± oluyor. Textarea kutusunun saؤں alt kأ¶إںesindeki noktalؤ± أ¼أ§ken kؤ±smؤ±na mouse ile geliyoruz ve sأ¼rأ¼klأ¼yoruz. Hepsi bu kadar.



إ‍uradan test edebilir ayrؤ±ca google chrome tarayؤ±cؤ±yؤ±da bu vasؤ±ta ile arkadaإںlarؤ±nؤ±za tavsiye edebilirsiniz.

Bu أ¶zellik firefox kullanؤ±cؤ±larؤ± iأ§inde var fakat eklentisini yأ¼klemeniz gerekiyor. Firefox kullanؤ±cؤ±larؤ± eklentiyi إںuraya tؤ±klayarak indirebilirsiniz.

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nderme

Popأ¼ler Yayؤ±nlar