Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

3 Eylأ¼l 2008 أ‡arإںamba

Google Chrome أ–zellikleri

Adres أ‡ubuؤںu

- Adres أ§ubuؤںuna yazdؤ±ؤںؤ±nؤ±z kelime ile ilgili bilgiler hemen altؤ±nda listelenir. Bu gelen أ¶neri siteler daha أ¶nce Google Chrome browserden girdiؤںiniz siteler, sؤ±k kullanؤ±lan siteler ve google أ¶neri hizmeti ile google أ¶nerileri yer alؤ±r.



- Adres أ§ubuؤںuna herhangibir yazؤ± girip enter tuإںladؤ±ؤںnؤ±zda google أ¼zerinde arama yapar ve google sonuأ§ sayfasؤ±na yأ¶nlendirir.

- Herhangibir web sitesine gitmek iأ§in web site adresini adres أ§ubuؤںuna yazؤ±p enter tuإںlarؤ±z veya adres أ§ubuؤںunun sonunda bulunan أ¼أ§gene tؤ±klarؤ±z.



- Herhangibir yerden kopyaladؤ±ؤںؤ±mؤ±z bir url veya kelimeyi adres أ§ubuؤںuna yapؤ±إںtؤ±rarak ta kullanabiliriz. Bu yazؤ±yؤ± yapؤ±إںtؤ±rdؤ±ktan sonra enter tuإںlamak istemiyorsak adres أ§ubuؤںuna saؤں tؤ±klarؤ±z ve ' Yapؤ±إںtؤ±r ve git ' seأ§eneؤںini kullanؤ±rؤ±. Bu أ¶zellik sayesinde enter tuإںlamadan yazdؤ±ؤںؤ±mؤ±z url ye veya google arama sonuأ§ sayfasؤ±na yأ¶nleniriz. (Bu أ¶zellik Opera browserde bulunuyordu.)

Sؤ±k Kullanؤ±lanlar

Aأ§tؤ±ؤںؤ±mؤ±z web sitesini kolayca sؤ±k kullanؤ±lanlarؤ±mؤ±za eklemek iأ§in adres أ§ubuؤںunun url kؤ±smؤ±nؤ±n hemen solunda yer alan yؤ±ldؤ±z simgesine tؤ±klamamؤ±z yeterli olacaktؤ±r.



Aأ§tؤ±ؤںؤ±mؤ±z web siteleri veya sayfalarؤ± sؤ±k kullanؤ±lanlar listemizdeyse yؤ±ldؤ±z simgesi koyu sarؤ±, listede yoksa aأ§ؤ±k sarؤ± renginde olacaktؤ±r.

2 yorum:

Popأ¼ler Yayؤ±nlar