Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

31 Aؤںustos 2012 Cuma

3D Online Oyunlar

Gأ¼nأ¼mأ¼zde bilgisayar oyunlarؤ±nؤ±n yerini artؤ±k tarayؤ±cؤ± oyunlarؤ± yer almaya baإںladؤ±. 3d online oyunlarؤ±n avantajlarؤ± ve sevilmesinin nedeni ise أ¼cretsiz olmalarؤ± ve tarayؤ±cؤ± أ¼zerinden kurulum gerektirmeden oynanabilmeleri yer alؤ±yor. Bazؤ± online oyunlar iأ§in kurulum gereksede أ§oؤںu oyun iأ§in kurulum gerekmiyor ve tarayؤ±cؤ± أ¼zerinden hؤ±zlؤ±ca oynanabiliyor.

3D Online Oyunlar
3d online oyunlar arasؤ±nda yer alan bazؤ± oyun grafikleri.

Kurulum Gerektirmeyen 3D Online Oyunlar

3d online oyunlar sitesinde kurulum gerektirmeyen oyunlarؤ± online olarak oynayabiliyorsunuz. Gerekli olan eklentiler ise artؤ±k أ§oؤںu tarayؤ±cؤ± iأ§erisinde geliyor yada kurulum sonrasؤ± ardؤ±ndan kuruluyor. Bu sayede online oyunlarؤ± oynamak iأ§in aأ§tؤ±ؤںؤ±nؤ±zda sorunsuz bir إںekilde oynayabiliyorsunuz. Eؤںer oyunlarؤ± oynarken sorun yaإںؤ±yorsanؤ±z bunun nedenleri;

- Internet hؤ±zؤ±nؤ±z yavaإں olabilir.
- Oyun sunucusunda anlؤ±k sorunlar olmuإں olabilir.
- Oyunlar online olduؤںu iأ§in oyun iأ§erisindeki online kullanؤ±cؤ±larؤ±n internet ve bilgisayarlarؤ±nda sorun olmuإں olabilir ( Oyun esnasؤ±nda olan sorunlar )
- Bilgisayar donanؤ±m أ¶zellikleriniz yetersiz geliyor olabilir. Bu gibi durumlarda yapmanؤ±z gereken aأ§ؤ±k olan ve kullanؤ±lmayan programlarؤ±n tamamؤ±nؤ± kapatؤ±n ve sadece oyun sayfasؤ± aأ§ؤ±k kalsؤ±n. Bu sayede bir nebzede olsa bilgisayar iإںlem yapma sayؤ±sؤ± azalacak ve oyun oynanabilir hale gelecektir.

3d online oyunlarؤ± oynarken bunlarؤ±n dؤ±إںؤ±nda problem yaإںؤ±yorsanؤ±z 3d online oyunlar iletiإںim sayfasؤ±ndan sayfa yأ¶neticileri ile iletiإںim kurabilirsiniz.

Gerekli Eklentiler

Bu eklentiler tarayؤ±cؤ± iأ§erisine bir defaya mahsus olmak أ¼zere kurulur ve bأ¼tأ¼n oyunlar iأ§in geأ§erli olur.

Unity 3D

Unity 3d oyunlarؤ± oynayabilmeniz iأ§in gerekli olan eklentidir ve أ¼cretsiz olarak yayؤ±nlanؤ±r. Eklenti ile ilgili daha fazla bilgi ve kurulum dosyasؤ± iأ§in unity 3d eklenti sayfasؤ±nؤ± ziyaret ediniz.

Adobe Shockwave

Shockwave yani 3d oyunlarؤ± oynayabilmeniz iأ§in gerekli olan eklentidir ve artؤ±k gأ¼nأ¼mأ¼zde tarayؤ±cؤ±larؤ±n iأ§erisinde otomatik olarak yأ¼klenen bir eklentidir. Kurulum yaparken izin verildiyse otomatik olarak gأ¼ncellenen bir eklentidir ve أ¼cretsiz olarak sunulur. Eklenti ile ilgili bilgi ve kurulum dosyasؤ± iأ§in shockwave sayfasؤ±nؤ± ziyaret edebilirsiniz.

Adobe Flash

Web siteleri iأ§in olmazsa olmazlar arasؤ±nda yer alan ve bir أ§ok aktivite iأ§in kulanؤ±lan (video, oyun, web site genel vs) flash player eklentisi. Bu eklenti bir أ§ok web sitesi iأ§in gerekli olduؤںundan artؤ±k internet kullanؤ±cؤ±larؤ±nؤ±n tamamؤ±na yakؤ±nؤ±nؤ±n edindiؤںi bir eklentidir. Ayrؤ±ca kurulum yapؤ±lؤ±rken shockwave eklentisinde olduؤںu gibi izin verildiyse gأ¼ncellemeler otomatik olarak yapؤ±lacaktؤ±r. Kurulum dosyasؤ± iأ§in adobe flash player sayfasؤ±nؤ± ziyaret edebilirsiniz.

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nder

Popأ¼ler Yayؤ±nlar