Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

12 Aؤںustos 2012 Pazar

Unity 3D Oyunlar

Unity 3d oyunlar, isminden de anlaإںؤ±lacaؤںؤ± أ¼zere unity 3d oyun motoru ile geliإںtirilen oyunlardؤ±r. Adobe shockwave directory ve adobe flash player ile أ¼retilen oyunlardan daha fazla kaliteli ve gerأ§ekأ§idir. Tarayؤ±cؤ± أ¼zerinden oynanabilmesi iأ§in gerekli olan unity 3d web player eklentisi yأ¼klendiؤںinde sorunsuz إںekilde bأ¼tأ¼n oyunlar oynanabilecektir. Tabi unity 3d oyunlarؤ± oynayabilmeniz iأ§in sistem أ¶zelliklerinizde yeterli olmalؤ±dؤ±r. Sistem (Donanؤ±m) أ¶zellikleriniz yeterli olmadؤ±ؤںؤ± zamanlarda ya oyunlarؤ± aأ§amazsؤ±nؤ±z yada aأ§ؤ±lsada takؤ±ntؤ±lar olacaktؤ±r.

Unity 3d oyunlar
Unity 3d oyunlar arasؤ±nda yer alan " Maksimum hؤ±z araba sأ¼r " oyunu

Unity 3d Web Player

Unity 3d oyunlarؤ± oynayabilmeniz iأ§in unity 3d web player eklentisi gerektiؤںinden bahsetmiإںtik. Unity 3d eklenti sayfasؤ±na tؤ±klayؤ±n ve " Unity3d Player Test " baإںlؤ±klؤ± alandaki kutucuؤںa gأ¶z gezdirin eؤںer kutu iأ§erisinde hiأ§birإںey gأ¶rأ¼nmأ¼yorsa eklentiye sahip deؤںilsiniz ve aynؤ± sayfadan kurulum dosyasؤ±nؤ± indirip kurulumu gerأ§ekleإںtirebilirsiniz. Eؤںer kutu iأ§erisinde bilgiler gأ¶rأ¼nأ¼yorsa unity 3d eklentisine sahipsiniz demektir ve unity 3d oyunlarؤ± oynayabilirsiniz.

Unity 3D Oyunlar

Eؤںer unity 3d eklentisi kurulum iإںini bitirdiyseniz oyunlarؤ± oynamaya hazؤ±rsؤ±nؤ±z demektir. Unity 3d oyunlar ana sayfasؤ±ndan en yeni ve en أ§ok oynanan oyunlarؤ± gأ¶rebilirsiniz.

3D Oyunlar

Unity 3d oyunlar sitesinde shockwave ve flash 11 ile أ¼retilmiإں diؤںer 3d oyunlarؤ± da oynayabilirsiniz. Bu oyunlar iأ§in gerekli olan eklentileri indirebileceؤںiniz baؤںlantؤ±larؤ± eklenti sayfasؤ±ndan edinebilirsiniz. Gerekli eklentileri edindikten sonra 3d oyunlar oynamaya kaldؤ±ؤںؤ±nؤ±z yerden devam edebilirsiniz.

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nder

Popأ¼ler Yayؤ±nlar