Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

10 Aؤںustos 2012 Cuma

3D Oyunlar

Vakit geأ§irmek iأ§in oynadؤ±ؤںؤ±nؤ±z flash oyunlardan sؤ±kؤ±ldؤ±ysanؤ±z size gأ¼zel bir أ¶nerimiz var. 3doyunlar.org sitesinden kaliteli ve eؤںlendirici 3d oyunlar oynayabilirsiniz. 3d oyunlarؤ± oynayabilmeniz iأ§in sadece kأ¼أ§أ¼k eklentiler gerekir ve bu eklentiler hakkؤ±nda detaylؤ± bilgileri de yazؤ±mؤ±zؤ±n devamؤ±nda bulabilirsiniz.

3d oyunlar
En gأ¼zel 3d oyunlar

Shockwave 3d oyunlar

Sitede أ§oؤںunlukla yer alan 3d oyunlar Adobe Shockwave Directory ile yapؤ±lan oyunlardؤ±r. Oyunlarؤ± oynayabilmeniz iأ§in Adobe Shockwave eklentisinin tarayؤ±cؤ±nؤ±zda kurulu olmasؤ± yeterlidir. إ‍uanki yeni nesil tarayؤ±cؤ±larؤ±n iأ§erisinde genellikle bu eklenti yer almaktadؤ±r ve aktif olarak ta kullanؤ±lmaktadؤ±r. Eؤںer eklentiye sahip deؤںilseniz oyunlarؤ± aأ§tؤ±ؤںؤ±nؤ±zda tarayؤ±cؤ± ( google chrome tarayؤ±cؤ±ya sahipseniz bu daha kolay olacaktؤ±r ) sizden eklentinin kurulmasؤ±nؤ± isteyecektir. Eklentiyi edindikten sonra ise tarayؤ±cؤ±yؤ± kapatmanؤ±za gerek kalmadan sayfa yenilenecek ve oyun oynanmaya hazؤ±r hale gelecektir.

Unity3D Oyunlar

Siteye eklenmiإں olan diؤںer 3d oyunlar ise Unity3d programؤ± ile أ¼retilmiإں oyunlardؤ±r. Bu oyunlarؤ± oynayabilmeniz iأ§in de unity 3d web player eklentisini sisteminize kurmanؤ±z gerekebilir. Shockwave oyunlarda olduؤںu gibi bu eklentiye sahip oyunlarda da tarayؤ±cؤ± أ¼zerinden kurulum yapؤ±labiliyor fakat bأ¼tأ¼n oyunlarda bu gerأ§ekleإںmeyebilir. Bu eklentinin kurulumunu sorunsuz bir إںekilde yapabilmeniz iأ§in unity 3d web player sayfasؤ±ndaki kurulum dosyasؤ±nؤ± indirebilirsiniz. Kurulum sonrasؤ±nda unity 3d oyunlarؤ± da sorunsuz bir إںekilde oynayabilirsiniz. Yalnؤ±z bu eklentiye sahip oyunlar iأ§in minimum sistem sistem gereksinimi shockwave oyunlara oranla daha yأ¼ksektir ve donanؤ±mؤ±nؤ±z oyunlarؤ± oynamaya izin vermeyebilir.

Flash 3D Oyunlar

Sitede yer alan bazؤ± flash oyunlar Flash 3d oyunlar arasؤ±nda yer alؤ±r. أ–rneؤںin Kumlu yolda yarؤ±إں oyunu flash 3d oyunlar arasؤ±nda yer alؤ±r. Bu oyunlarؤ± sorunsuz oynayabilmeniz iأ§in sisteminizde minimum Adobe Flash 11 sأ¼rأ¼me sahip olmanؤ±z gerekmektedir. Flash 11 in diؤںer flash sأ¼rأ¼mlerden farklؤ± olarak 3d oyun motorunu destekliyor olmasؤ±dؤ±r. Flash 11 eklentisi kurulumu iأ§in 3d oyunlar sitesindeki flash 11 sayfasؤ±nؤ± ziyaret edebilirsiniz.

ؤ°yi eؤںlenceler.

Hiأ§ yorum yok:

Yorum Gأ¶nder

Popأ¼ler Yayؤ±nlar